Bergvärme och jordvärme i Skåne

Välkommen till Brunns- & Energiborrning! Vi har i många år hjälpt kunder över hela Skåne med både bergvärme och jordvärme. Inför borrning för bergvärme eller grävning för jordvärme görs ett besök för att se förutsättningarna på plats oftast tillsammans med installatören av värmepumpen.

Bergvärme

Hur djupt och hur många brunnar det behöver borras för bergvärme dimensioneras tillsammans med installatören. Vi tillsammans med installatören hjälper er med erfordliga ansökningar. Efter godkänt tillstånd borras hålet för bergvärmen och kollektorn installeras och dras fram till husvägg. Härefter tar installatören för värmepumpen vid.

Jordvärme

Hur mycket kollektor som behöver grävas ner dimensioneras tillsammans med installatören. Vi tillsammans med installatören hjälper er med erfordliga ansökningar. Efter godkänt tillstånd kan kollektor grävas ner och dras fram till husvägg. Härefter tar installatören för värmepumpen vid.

Lång erfarenhet av bergvärme och jordvärme

Då vi arbetat med jordvärme och bergvärme i många år har vi samlat på oss gedigen erfarenhet inom området. Detta får du som kund direkt nytta av när du anlitar oss då vi väl känner till vanliga fallgropar men även många mindre vanliga. För dig som kund innebär det ett mer effektivt projekt som leds av erfarna och välutbildade medarbetare. Om du har funderingar eller frågor rörande bergvärme eller jordvärme är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag.